fbpx

Lešijev sin: Moj otac nije bio terorista

Bujanovac, 26.maj 2021. (Foto FB)- Levent Ćazimi, sin Komandanta Lešija, reagovao je na pisanja nekih beogradskih medija koji njegovog oca, ali i druge pripadnike OVPMB, nazivaju teroristima.

„Naši roditelji, sinovi i braća nisu bili teroristi. Oni ostaju najznačajnije ličnosti naše nacionalne istorije“, napisao je sin Ridvana Ćazimija.

On je uz post postavio i fotografiju svih stradalih pripadnika Oslobodilačke vojske Preševa, Medveđe i Bujanovca (OVPMB)

“Primitivna kampanja dela beogradske štampe, koja naše mučenike naziva teroristima, samo dokazuje namere srpske države da eliminiše bilo koje uzvišeno albansko delo. Niko ne može da ocrni njihov doprinos, posebno Srbija sa svojim mračnim strujama. Naši roditelji, sinovi i braća nisu bili teroristi već simboli naše nacionalne istorije”, objavio je  Levent Ćazimi.

Njegov otac, jedan od komandanata, koji je u ime OVPMB pregovarao sa NATO o demokratizaciji ove vojne formacije pobunjenih Albanaca na jugu Srbije, ubijen je 24. maja 2001. prilikom povlačenja iznad Velikog Trnovca.
2 thoughts on “Lešijev sin: Moj otac nije bio terorista

  1. Bg

    Decko knjige u sake! Procitaj kako ste okarakterisani u svetu od strane vasih prijatelja Amerikanaca, Britanaca. I procitaj zakon o amnestiji koji ste dobili od strane Srba samo da biste lepo ziveli.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *