Radikali: Lopardinčani bez osnovnih uslova za život

Bujanovac, 18. jun 2021. Pčinjski okružni odbor Srpske radikalne stranke opominje opštinsku vlast u Bujanovcu da je krajnje vreme da se pozabavi rešavanjem problema stanovnika sela Lopardince, koji, kako kažu radikali, nemaju kanalizaciju, javnu rasvetu, a veliki deo sela ni asfalt.

“Za ovakvo stanje u Lopardincu odgovorna je opštinska vlast u Bujanovcu, ali je očigledno je da ta vlast ima „pametnijeg” posla i druge prioritete u svom radu, a da štetu trpe građani koji uredno plaćaju porez na imovinu i druge dažbine”, kaže se u saopštenju okružnog odbora ove stranke.

Dodaje se da je sramota da Lopardinčani decenijama izdvajaju novac za rad opštine Bujanovac, a da nemaju osnovne uslove za život.

“Moramo se zapitati kome je cilj da ljudi u Lopardincu nemaju kanalizaciju, javnu rasvetu i asfalt. Kakva se to poruka šalje stanovnicima ovog sela? Zašto oni plaćaju porez na imovinu? Da li to neko želi da se oni tiho isele, odnosno da osnovne uslove za život potraže na drugom mestu? Opštinska vlast bi morala znati odgovore na ova pitanja. Ona je nadležna da rešava ove problem”, kažu radikali.

Oni zahtevaju od vlasti u Bujanovcu da se što hitnije pozabavi rešavanjem ovih problema u selu Lopardince.

-Mi, srpski radikali, neprekidno ćemo podsećati vlast u Bujanovcu na probleme koji opterećuju svakodnevni život stanovnika u selu Lopardince, sve dok problemi ne budu rešeni – zaključuje se u saopštenju.
One thought on “Radikali: Lopardinčani bez osnovnih uslova za život

  1. vesna

    ovo je se istina upravu je onaj ko je ovo objavio nema kanalizacija nasa deca odrastaju u blatu i rasveta je nula pozdrav za onog ko se setio da i mi postojimo

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *