fbpx

Vučić: Za Kamberija najbolja Srbija bez Srba u Bujanovcu! Kamberi: Predsedniče, to što sam protiv vas ne znači da sam protiv Srba

Bujanovac, 2, jul 2021. -Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da je za narodnog poslanika iz Bujanovca Šaipa Kamberija najbolja Srbija ona u kojoj u Bujanovcu ne bi bilo nijednog Srbina u lokalnoj vlasti, jer ih je, kako kaže Vučić, Kamberi sve izbacio.

-Ali dobro, spremaćemo se za sledeće izbore i pokušaćemo da pobedimo, pa ćemo da vidimo – rekao je juče Vučić.

Vučić je dodao da Kamberi ne samo da se zalaže za nezavisno Kosovo već i za prisajedinjenje takozvane Preševske doline Kosovu.

-On misli i da bi najbolja Srbija bila Srbija bez Preševa, Bujanovca i Medveđe, Srbija bez Kosova – kaže Vučić.

On se Kamberiju zahvalio što, kako kaže, jasno i svima govori da je protiv njega, a da podržava neke druge.

Kamberi je u objavi na fejsbuku Vučiću odgovorio da nema nikakav problem sa Srbima, ali da ga ima sa SNS predsednika Srbije.

-Nemam problem sa Srbima kao građanima, ali se ne slažem sa vašom politikom koja je štetna čak i za same Srbe. Predsedniče Vučiću, to što se ne slažem politički sa vama ne znači da sam protiv Srba već da sam za demokratsku, modernu i uspešnu Srbiju, poručio je Kamberi.

 

Poslanik iz Bujanovca je u intervjuu jednom kosovskom mediju Vučića nazvao „plašljivim“ i „oportunistom“ po pitanju Kosova, o čemu su Bujanovačke juče pisale.

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *