Još 30.000 vaučera za odmor u Srbiji

Bujanovac, 5. jul 2021. Za novih 30.000 vaučera u vrednosti od 5.000 dinara za odmor u Srbiji građani će moći da se prijavljuju od utorka (6. jul).

Zainteresovani građani će moći na šalterima svih korporativnih pošta širom zemlje da evidentiraju prijave i podnesu dokumentaciju, javlja Tanjug.

Tokom prošle nedelje Vlada Srbije izdvojila je dodatnih 150 miliona dinara za novih 30.000 vaučera za odmor na domaćim destinacijama sa više od 2.000 ugostiteljskih objekata u ponudi, u okviru trećeg ciklusa prijavlivanja, saopšteno je iz Pošte Srbije.

Pored evidentiranja, Pošta obezbeđuje i dostavu vaučera na kućne adrese korisnika u vidu vrednosnih pisama, dok se korisnici pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije na broju 0700 100 300, mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

Od početka godine, kroz tu podsticajnu meru, Vlada Srbije uložila je 600 miliona dinara u srpski turizam, raspodelom 120.000 vaučera u dva ciklusa.

Najtraženije destinacije do sada su bile Sokobanja, Zlatibor, Vrnjačka Banja, Sijarinska Banja, Ribarska Banja, Gornja Trepča, Divčibare, Kopaonik, Banja Vrujci i Banja Koviljača.

Kako navode iz Pošta Srbije, o velikom interesovanju najbolje govori podatak da je u drugom ciklusu, odnosno u maju, na šalterima pošta, svih 20.000 prijava evidentirano za nepuna dva sata.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *