Komunalac optužio Bujanovačke da o komunalnim problemima pišemo iz političkih interesa

Bujanovac, 5. juli 2021.- Javno preduzeće Komunalac optužilo je portal Bujanovačke da zbog svojih “političkih interesa” piše o komunalnim problemima u gradu.

Komunalac takođe poziva građane “da ne nasedaju” na naše pisanje o smeću na gradskim ulicama i prepunim kontejnerima.

U svom saopštenju Komunalac podseća da su na najkritičnijim tačkama u gradu postavljeni novi metalni kontejneri i obaveštava javnost da će se oni od sada prazniti dva puta dnevno.

Pozivaju građane da smeće ne odlažu pored kontejnera, kako bi radnicima Komunalca olakšali posao, sve u cilju čistijeg grada.

Na kraju saopštenja, koje prate idilične slike praznih kontejnera, apeluje se na građane da ne nasedaju na provokacije Bujanovačkih, koje “rade iz političkih interesa” i “bez argumenata” napadaju Komunalac.

Podsetimo, Bujanovačke svakodnevno objavljuju svoje, ali i tekstove i fotografije koje nam šalju građani o komunalnim problemima u gradu.

 

 




One thought on “Komunalac optužio Bujanovačke da o komunalnim problemima pišemo iz političkih interesa

  1. Komita

    Sramno je i bestidno pravdanje lokalnih vlasti i JP Komunalac za svoju nebrigu i svoj nerad i za svo ruglo ovog grada i smeca, paljevine smetlista, hronicnu nestasicu vode optuziti prvo proslog puta gradjane a sada u nedostatku argumenata i gradski portal da to radi iz politickih pobuda !!!
    Sve sto je gradski portal uradio je da je preneo ono sto svi mi gradjani opstine i vidimo i osecamo svih ovih meseci, na kraju krajeva kao informativnom portalu to mu i jeste u „mandatu“ da gradjane pravovremeno informise o desavanjima na teritorije opstine a ne da vodi visoku svetsku politiku. Zbog toga informativne kuce, novine portali i ostali i postoje zar ne ?!
    To sto se vama ne svidja i ne odgovaraju vam argumenti svog nerada i nebrige je vec nesto drugo, to sto vam ne odgovara da budete podlozni kritici je opet vasa stvar. Ovaj portal je uvek objavljivao i afirmativne i pohvalne objave kada je za to bilo razloga zato vam nijedan argument da je to bilo politicki ne stoji. Ovo prebacivanje sopstvene ogovornosti za nerad je samo dokaz koliko vam ni jedna pozitivna kritika ne prija, koliko ste sujetni i neobjektivni…

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *