Nas ne, burazeru, j…e država: Ovo je čovek koji je rekao „dođe Vučić ovde i LABADABA, LABADABA“

Bujanovac, 6. juli 2021. – „Nas ne ovde j…be država, od Vučića koji prodava maglu, pa dođe ovde i labadaba, labadaba, i onda si otidne i tolko…“.

Meštanin Božinjevca koji je ovo izgovorio postao je hit na društvenim mrežema i tema brojnih medija u Srbiji zahvaljujući snimku Bujanovačkih sa protesta nezadovoljnih građana zbog lošeg vodosnabdevanja ispred zgrade opštine Bujanovac.

Ne samo što je bio svakako najglasniji na protestu, svojim obraćanjem opštinskim čelnicima pogodio je pravo u metu.

„Nas, bre, Beograd j…e“, rekao je između ostalog, ne štedeći ni lokalnu vlast, ali ni samog predsednika Vučića.

Čovek koji je uzburkao domaću javnost je Srđan Tomić, ugledni domaćin iz Božinjevca, inače zaposlen na autobuskoj stanici u Bujanvcu.

-Ne mogu da ćutim, rekao sam istinu. Sada me na kafu zovu i Srbi i Albanci. Nisam navikao da ćutim, lopovu kažem da je lopov. Sve što imam uložio sam u Božinjevcu i pogađa me nepravda, a ovde u Bujanovcu svi delimo iste probleme“, kaže Tomić za Bujanovačke.

Pa, šta je to rekao Tomić predstavnicima lokalne vlasti ispred zgrade opštine, tražeći da se pred građanima pojavi predsednik opštine Nagip Arifi:

„Ja ne mrzim nikoga, za mene su crkva i džamija isto. I ovo malka što smo ostali, pa ne ima dosta. I taj koj je prodaja i otišja, ne se osrećija, niko se neje osrećija, beogradski asfalt ga izede. Ja sam navikja s tebe da živim, a ti s mene, zapamti burazeru. Neje ovoj politički ništa, nas ne jebe država. Od Vučića kad kreneš, on kad dodđe ovdeka, on prodava maglu, LABADABA, LABADABA, LABADABA, pa si otidne i tolko ti je, pozdravi se sas nas…“, rekao je Tomić u jednom dahu.

Nekoliko dana posle protesta za Bujanovačke je dodao da je Vučića spomenuo samo kao aktuelnog predsednika, a da isto poručuje i Tadiću, i svim funkcionerima iz Beograda.

Na našoj FB stranici možete pogledati sve snimke sa protesta koji su Bujanovačke prenosile uživo.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *