Arifi ispunjava obećanje Božinjevčanima (Video: Sastanak Arifija sa građanima)

Tasić

Bujanovac, 7. juli 2021. – Predsednik Opštine Bujanovac Nagip Arifi danas je ispunio jedno od obećanja datih meštanima Božinjevca na sastanku posle protesta zbog komunalnih problema, ali i nakon serije tekstova i objava Bujanovačkih o katastrofalnoj komunalnoj situaciji u gradu i okolini! Mašine Komunalca, u Arifijevoj pratnji, zajedno sa radnicima izašle su na teren i posle 2 godine rešava se problem kanalizacije u ovom selu.

Nagip Arifi je danas bio prisutan na početku saniranja havarije na kanalizacionoj mreži u Božinjevcu. Predsednik je obećao rešavanje svih problema koje sam izneo na sastanku s njim, i već danas rešava prvi a nadam se da će uskoro rešiti i vodu i rasvetu, ne krije radost Dalibor Tasić, predsednik MZ Božinjevac, koji se zahvaljuje Arifiju i direktoru Komunalca Ruždiji Haliliju.

Problem sa kanalizacijom je nastao pre nekoliko godina kada je prilikom asfaltiranja puta od Jugokopa do Železničke stanice pokidana kanalizaciona mreža.

Izvođač ovih radova bila je neka od državnih javnih firmi, a Božinjevčani su, kaže Tasić, uzalud slali na stotine molbi i urgencija na razne adrese, od Komunalca do Opštine.

U međuvremenu, kanalizacija se izlivala po putu ali i u dvorišta okolnih kuća.

Sada očekujemo da Arifi, kao što je i obećao, pomogne u rešavanju i preostala dva problema- puštanju u rad buster stanice kako bi celo selo imalo vodu, i postavljanju ulične rasvete – kaže Tasić.

Intervencija Komunalca i Opštine usledila je i posle niza tekstova i objava Bujanovačkih o lošoj komunalnoj situaciji u gradu i okolini.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *