Zbog sprečavanja razbojništva pojačane policijske patrole na Koridoru 10

Bujanovac, 10. juli 2021.- Do 15. septembra na Koridoru 10 biće pojačane policijske patrole, saopštavaju iz policije, a više policajaca će biti raspoređeno duž auto-puta na svakom većem odmaralištu i na benzinskim pumpama.

Od 30. maja do danas kroz Srbiju je prošlo blizu 2 miliona turista, a u tom periodu su se dogodila 4 krivična dela na Koridoru 10 koja su, kažu u Ministarstvu unutrašnjih poslova, rasvetljena, prenose Južne vesti.

Ministar policije Aleksandar Vulin kaže da je Srbija bezbedna zemlja, koja mora biti bezbedna i za svakog posetioca i za svakog turistu, za svakog ko koristi Koridor 10.

”Zahvaljujući pojačanom angažovanju policije, Koridor 10 će biti besprekorno bezbedan na našem prostoru i svi koji prolaze kroz Srbiju moći će da budu sigurni da su sačuvani, da se zakon na svakom delu naše teritorije bezuslovno poštuje. Sve one priče da je Srbija nebezbedna zemlja, da je treba izbegavati na ovaj način se pokazuju kao zlonamerne i kao lažne. Dođite slobodno, vi i vaša imovina će biti čuvani, biće sačuvani” – rekao je Vulin.

Akcija „Koridor“ koja podrazumeva povećan broj patrola i koja je počela krajem maja trajaće do kraja turističke sezone.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *