Sve Teodorine ljubavi, đaka generacije “Svetog Save”:

Bujanovac,16. jul 2021. – Djak generacije bujanovačke srednje škole „Sveti Sava“ za školsku 2020/2021 je Teodora Veljkovićiz Preševa, rodom iz Bujanovca, koja je uspešno završila smermedicinska sestra-vaspitač.

-Nisam očekivala, ali sam se obradovala. Mislim da su rad, disciplina i odgovornost, pored ljubavi prema knjizi,  ključni za uspeh. Trudila sam se da tokom školovanja naučim što više, usvojim i razvijem razne veštine, budem bolja verzija sebe,rekla je Teodora

Na tom putu svesrdnu pomoć i podršku pružili su joj profesori bujanovačke srednje škole za koje ima samo reči hvale i koji su joj bili veliki oslonac i podrška tokom četvorogodišnjeg školovanja.

Ova Preševljanka poseduje i brojne talente. Pored toga što se amaterski bavi fotografijom, završila je nižu muzičku školu pa često ume i da zasvira na gitari, a nije joj strano ni da se lati olovke i crta, “samo za svoju dušu”, kako kaže.

Rad sa decom i medicina su njene dve velike ljubavi, pa će svoje usavršavanje nastaviti u tom pravcu, put Novog Sada i defektologije.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *