Mitrović za sada jedini iz Bujanovca potpisao peticiju za odbranu Vučića

Piše: N. Stevanović

Mitrović: Peticija tek stiže na jug

Bujanovac, 28. jul 2021. -Podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u „medijskom ratu protiv njega“ iz Bujanovca za sada stiže jedino od narodnog poslanika i šefa bujanovačkih naprednjaka Nenada Mitrovića.

Mitrović je, naime, jedini Bujanovčanin koji je stavio potpis na „Peticiju za odlučnu odbranu ugleda i institucije predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića od medijskog rata koji protiv njega vode političke i interesne grupe u zemlji i okruženju i mediji pod njihovom kontrolom“, kako glasi puni naziv.

Pitanje zašto je to tako, odnosno zašto peticiju nisu potpisali odbornici SNS u lokalnoj skupštini, članovi odbora stranke ili direktori preduzeća, kao na primer njihove kolege širom Srbije, Mitrović, kako nam je rekao, nije razumeo.

Mitrović je potom objasnio da je on peticiju potpisao u Beogradu i da će je potpisati i drugi kada bude došla na jug zemlje.

Međutim, peticija je, bar prema podacima sa sajta javnosti nepoznatog Instituta za političko umrežavanje, koji ju je i pokrenuo, sada zatvorena, sa prikupljenih oko 480 potpisa uglavnom članova stranke, poslanika, odbornika, funkcionera javnih preduzeća i ljudi iz sveta estrade.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *