Tončev poklonio opremu BSK-u koju je obećao Vučić

Bujanovac, 8. avgust 2021.- Predsednik fudbalskog Regiona istočne Srbije (RIS) Novica Tončev poklonio je danas u Bujanovcu opremu i 5 lopti mladim kategorijama FK BSK koji će od ove sezone nastupati i ligama RIS.

– Doneo sam opremu koju je deci obećao predsednik Aleksandar Vučić prilikom posete Prohoru Pčinjskom, podsetio je Tončev u razgovoru za Bujanovačke.

Kako je rekao, BSK će dobiti i novčanu pomoć od 150.000 dinara.

-Pokušaćemo da obezbedimo sredstva i za infrastrukturu na stadionu BSK jer se radi o klubu bogate tradicije, i nadamo se pomoći predsednika Vučića. BSK, koji je sada u najnižem nivou taomičenja, treba da igra u Zoni jug i da pokuša da se plasira u Srpsku ligu gde je nekada igrao sa surduličkim Radnikom koji je sada superligaš, kaže Tončev.

Kako je naglasio, deca iz BSK biće gosti FSS u Staroj Pazovi prilikom prvog narednog okupljanja reprezentacije i gledaće uživo sledeću utakmicu Srbije u kvalifikacijama za SP.

Tončev je rekao da ljude ne deli po nacionalnoj pripadnosti, pa se danas u Bujanovcu sreo sa predstavnicima FK Lugina Preševo kako bi pomogao da se mlade selekcije tog kluba uključe u sistem takmičenja RIS poput njihovih sportskih prijatelja iz BSK.

– Hoću da posetim i Trnovac i Preševo jer ovde na jugu Srbije svi treba da zajedno živimo i radimo, zaključio je Tončev za Bujanovačke.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *