Nikolić Mustafi: Neće manjine odlučivati o Srbiji

Bujanovac, 25. avgust 2021. – Nacionalne manjine neće odlučivati o gradovima, opštinama i okruzima u Srbiji i njihovim nazivima, već je to posao naroda čija je država- odgovara Dragan Nikolić Ragmiju Mustafi na njegovu reakciju o inicijativi Zavetnika da Pčinjski okrug promeni nazim u „Vranjski“.

Nikolić, koji je šef Zavetnika za okrug kaže da je reakcija predsednika Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) „nervozna“ koji „očigledno želi da se bavi politikom iako to nije posao NSA“:

-A pošto već barata nekakvim ogromnim ciframa kada je reč o broju Albanaca u okrugu, insistiramo da se utvrdi ko zaista živi u Bujanovcu i Preševu, a ko samo fiktivno a u stvari je na Kosovu i Metohiji, Makedoniji i ko zna gde sve. Mustafa i njemu slični jastrebovi neka ohlade glave i neka ne sanjaju velike snove o drugoj državi na teritoriji Srbije. Što se tiče ostalih uvredljivih komentara Ragmija Mustafe, oni pokazuju njegovo nevaspitanje i primitivizam, a Zavetnici ne žele da se spuštaju na njegov nivo“, kaže Nikolić.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *