Asfalt na ulicama kod parka kad Komunalac završi kanalizaciju

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 10. septembar 2021. Za asfaltiranje ulica kod gradskog parka u Bujanovcu čeka se na JP „Komunalac“ koji je zadužen da reguliše mrežu atmosferske kanalizacije, rečeno je bujanovačkim u Opštinskoj upravi.

-Pripremni radovi za atmosfersku kanalizaciju, koliko sam ja obaveštena, su u toku i treba da budu završeni ove nedelje. Za te ulice je neophodno rešavanje mreže atmosferske kanalizacije i sada, kada je skinut asfalt,  pravi je trenutak za to. Želimo da izbegnemo situaciju da imamo novi asfalt i trotoare, a da se voda ponovo izliva – kaže načelnica Odeljenja za investicije i razvoj Fazila Azemović.

Od komunalnog preduzeća se očekuje da instalira oko 400 metara cevi i izradi odgovarajuće šahte.

-Dogovoreno je da „Komunalac“ i izvođač radova na rekonstrukciji koordiniraju radove. Da izvođač ne čeka da „Komunalac“ završi svoj deo posla, već da u međuvremenu radi nešto drugo, jer ugovoreni rok teče. Malo je napeto, ali mislim da će konačno rešavanje odvođenja voda biti na zadovoljstvo svih – kaže Azemović.

Kako smo se uverili na licu mesta, asfalt je skinut u ulicama Braće Stošić i Vuka Karadžića, a danas će to biti urađeno u ulici 1. maj, koja će dok traju radovi biti zatvorena za saobraćaj.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *