fbpx

Tužilaštvo o tuči kod Srpske kuće (video)

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 4. oktobar 2021. Povodom sukoba više ljudi i demoliranja automobila kod Srpske Kuće u blizini Bujanovca, o kojem svedoči i video snimak, čiji je autor jedan od učesnika incidenta, Osnovno javno tužilaštvo u Vranju postupa po prijavi protiv više osoba iz bujanovačke opštine za krivično delo „laka telesna povreda“.

Kako je Bujanovačkim rečeno u Tužilaštvu, N.D. iz Vranja je podneo prijavu u kojoj navodi da ga je Dž.A. iz Samoljice udario lopatom.

Obaveštavamo Vas da je dana 02.10.2021.godine PS Preševo obavestila da je N.D. iz Vranja, prijavio da su lica Dž.A, Dž.Š. i Dž.E, svi iz sela Samoljica i G.S. iz Bujanovca, prišli do njegovog vozila koje je bilo u kvaru u blizini naplatne rampe kod sela Srpska kuća i da ga je nakon kraće rasprave Dž.A. udario lopatom u predelu glave nanevši mu lake telesne povrede, a potom i da je polomio stakla na njegovom vozilu, pri tom govoreći “vi li ste Srbi”. Naloženo je da se izvrši uviđaj lica mesta, da se izuzme lopata, obavi razgovor sa oštećenim i svim licima očevicima događaja, pribavi medicinska dokumentacija i prikupe drugi dokazi u pravcu krivičnog dela laka telesna povreda iz čl.122.st.2.u vezi st.1. KZ.“, navode iz Tužilaštva.

Po nezvaničnim informacijama, radi se o sukobu vranjskih taksista i građevinskih radnika iz opštine Bujanovac.

Šta je prethodilo dešavanjima koji se vide na video snimku još uvek nije poznato.

 
2 thoughts on “Tužilaštvo o tuči kod Srpske kuće (video)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.