fbpx

Behluli: Građani ne slušajte Šćiprima, vojska ne dira Albance

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 11. oktobar 2021. Nedžat Behluli pozvao je građane da ne nasedaju na dezinformacije i provokacije koje zamenik predsednika Bujanovca Šćiprim Musliju deli na društvenim mrežama o Vojsci Srbije.

Kako navodi Behluli, Šćiprim Musliju svojim izjavama o Vojsci Srbije samo pokušava da sebi podigne rejting, a situacija na terenu je sasvim normalna i mirna.

-Vojska i policija profesionalno obavljaju svoje dužnosti i svakodnevne zadatke na terenu i to o čemu priča Musliju su uobičajene aktivnosti, s obzirom da smo u pograničnoj zoni – naglašava Behluli.

On dodaje da se ne pamti kada su policija ili vojska na nacionalnoj osnovi izazvali neki incident sa stanovništvom.

-Naprotiv, ove dve državne formacije često pomažu stanovništvu posebno tokom zimske sezone u planinskim predelima, zato vam garantujem da ste bezbedni. Pozivam vas da normalno živite i ostanete mirni. Ne obraćajte pažnju na političare koji u nedostatku svoje kreativnosti svojim izjavama veštački stvaraju tenziju radi svog političkog opstanka – poručuje Behluli.

Zamenik predsednika opštine Bujanovac Šćiprim Musliju zatražio je od Srbije da „povuče vojne snage sa ulica“, pošto je  u nedelju na svoj FB profil „okačio“ snimak nekoliko pripadnika Vojske Srbije u Končulju.

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.