Komisija u terenskoj kontroli, sledeće nedelje objavljuje ko dobija novac za zamenu stolarije

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 22. oktobar 2021. – Preliminarna lista dobitnika subvencija za zamenu stolarije u Programu energetske sanacije biće objavljena sledeće nedelje, rečeno je našem portalu u Opštini Bujanovac.

– Tokom nedelje obišli smo domaćinstva u Bujanovcu i Velikom Trnovcu, a danas obilazimo par kuća u selima Letovica, Biljača, Nesalce, Oslare i Lučane, čime završavamo sa terenskom kontrolom – rekao je Bujanovačkim Besart Bakiju iz Komisije za dodelu subvencija.

Do kraja sledeće nedelje, kako kaže, očekuje se preliminarna lista sa spiskom građana koji će dobiti novac za zamenu stolarije, a nezadovoljni građani će moći u roku od 8 dana da izjave žalbu, nakon čega će komisija sačiniti konaču rang listu.

Podsetimo, za zamenu stolarije na porodičnim kućama i stanovima prijavilo se 28 građana opštine Bujanovac, a izabrane su i četiri firme za izradu i ugradnju stolarije.

Za Program energetske sanacije izdvojeno je ukupno 2 miliona dinara – po milion iz budžeta lokalne samouprave i Ministarstva za energetiku.

 

 

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *