Saša Arsić: Naprednjaci ucenjuju vozače u Hitnoj, nema posla ako ne pođu na skupstinu stranke

Bujanovac, 5. novembar 2021.  Saša Arsić, predsednik bujanovačkog odbora Narodne stranke, tvrdi da lokalni naprednjaci određuju ko će raditi u Domu zdravlja i da ucenjuju ljude pokušavajući da ispune kvotu za odlazak na skupštinu SNS 13. novembra u Beogradu.

-Ne znam da li zbog panike što nemaju dovoljno pristalica ili im je takav način rada. Igrom slučaja bio sam prisutan kada su dvojica aktivista SNS iz Rakovca na proslavi slave 1. novembra 2021. godine u manastiru Prohor Pčinjski saopštili šefu voznog parka u Domu zdravlja Bujanovac,  u prisustvu direktorke, da mora dati slobodan dan 13. novembra trojici vozača koji su zaposleni na određeno vreme, tačnije na 3 meseca, u Domu zdravlja – navodi Arsić u saopštenju.

Po njegovim rečima, opštinski odbor SNS u Bujanovcu je dobio kvotu da  obezbedi 3 autobusa za odlazak na skupštinu naprednjaka.

-Kasnije je jednom od vozača prišao aktivista SNS iz Rakovca, Ljubisavljević, i saopštio mu da ukoliko planira da mu produže ugovor mora da pođe za Beograd i povede najmanje još jednog sa sobom. Nisam mogao da verujem svojim ušima šta čujem. Aktivista određuje ko će raditi u DZ Bujanovac, kome će se produžiti ugovor – tvrdi Arsić.

On pita da li je Srbija dotle došla i da li je stranka Aleksandra Vučića toliko nisko pala da mora ucenama da odvlači ljude autobusima u Beograd.

-Jadno i tužno, i za ove ljude koje ucenjuju, ali i za nas građane koji trpimo da nam takvi kroje sudbinu. Ovome se mora stati na put. Ovo više nije normalan život, kada zarad posla morate trpeti svakakve ucene i pritiske – kaže Arsić.

Ocenio je da „ono što radi Srpska napredna stranka (SNS) u Bujanovcu nije se radilo ni u nacističkoj Nemačkoj“.

 




One thought on “Saša Arsić: Naprednjaci ucenjuju vozače u Hitnoj, nema posla ako ne pođu na skupstinu stranke

  1. klinovac

    SNS u Bujanovcu je dobio kvotu da obezbedi 3 autobusa za odlazak na skupštinu naprednjaka.

    To nije tačno treba da obezbedi 3 automobila za odlazak na skupštinu naprednjaka.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *