Naprednjaci odložili Skupštinu stranke za 27. novembar

Bujanovac, Beograd, 9. novembar 2021. (Foto FB ilustracija) – Skupština Srpske napredne stranke (SNS), zakazana za 13. novembar, odložena je za dve nedelje zbog trenutne epidemiološke situacije, saopšteno je iz ove stranke.

Novi termin održavanja sednice je 27. novembar, a odluka je doneta na telefonskoj sednici predsedništva

Sednica skupštine na kojoj bi trebalo da se izabere novo rukovodstvo već nekoliko puta je do sada, pa je tako bujanovački odbor još početkom oktobra izabrao delegate koji će na izbornoj skupštini zakazanoj najpre za taj mesec u Beogradu birati predsednika SNS-a i novo rukovodstvo stranke.

Pored Predraga Denčića, direktora fabrike „Bivoda“ i Milovana Aleksića, direktora bujanovačkog vrtića, delegati su i Aleksandar Dimitrijević, Ivica Stošić, Dejan Ljubisavljević, Milica Milanović, Slavica Filipović, Nebojša Srbinović, Miodrag Dimtirijević i Aleksandar Đorđević.

Narodni poslanik i šef odbora u Bujanovcu Nenad Mitrović, takođe, će učestvovati na unutarstranačkim izborima, kao delegat po funkciji.

Podsetimo, bujanovački odbor SNS  u maju izglasao nepoverenje i zahtevao smenu ministra vojnog Nebojše Stefanovića sa svih stranačkih i državnih funkcija.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *