Bujanovčani u Kuršumliji izvukli živu glavu i bod

Piše: N. Stevanović

Aleksandar Stanković

Bujanovac, 30. novembar 2021. Futsaleri bujanovačkog BSK-a preživeli su linč na gostovanju u Kuršumliji u derbiju kola Treće futsal lige. Uprkos krajnje neprijateljskoj atmosferi BSK je izborio remi protiv domaće ekipe Bele crkve (5:5).

Bujanovčane su tokom celog meča, pored konstantnih uvreda, sa tribina gađali flašama i raznoraznim predmetima, pa je meč u jednom trenutku bio prekinut na 10 minuta.

Ničim izazvano neprijateljstvo i nesportsko ponašanje se sa tribina prenelo i na teren – domaći igrači su kidisali na goste, bilo je udaranja bez lopte, crvenih kartona.

-Ne znam odakle ta netrpeljivost prema nama od strane domaćina. Mi nikako nismo uticali na to niti smo tako nešto zaslužili. Nikoga nismo provocirali već smo se od početka ponašali sportski. Otišli smo da igramo fudbal, da igramo derbi, ali to je nažalost bilo u drugom planu – kaže kapiten BSK-a Aleksandar Stanković.

Bujanovački futsaleri su remijem sa prvim pratiocem na tabeli zadržali lidersku poziciju posle osam odigranih kola, jer imaju bolju gol razliku od kuršumlijske ekipe.

-Mogli smo i do tri boda. Dva minuta pre kraja smo imali dva gola prednosti, koju nismo uspeli da sačuvamo. Ipak, zadovoljni smo i bodom na ovako teškom gostovanju – kaže Stanković.

BSK u sledećem kolu igra pred svojim navijačima protiv preševskog Lindoreta.

 

 




3 thoughts on “Bujanovčani u Kuršumliji izvukli živu glavu i bod

  1. Kontrolor

    Sram da Vas bude za ovakvu laž,tokom cele utakmice vaša klupa je vrsila pritisak na sudije čak i pretila domaćim igračima od strane Trajković Nenada kako ćemo da dodjemo tri puta u Bujanovac i kako ćemo da vidimo šta će da nas čeka dole.Bruka za državu kome je dala policisku uniformu,dal tako treba da se ponaša službeno lice?!

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *