Klenička škola od ministarstva dobila lopte, golove i koševe

Piše D.Stošić

Bujanovac, 21. decembar 2021. – Ministarstvo omladine i sporta doniralo je Osnovnoj školi “Bora Stanković” u selu Klenike lopte, golove i  košarkaške table sa obručima.

Prilikom nedavnog boravka ministra omladine i sporta Vanje Udovičića Bujanovcu, o čemu je naš portal pisao, jedan od ciljeva posete, kako je ministar istakao, je i stvaranje boljih uslova za đake u fiskulturnim salama.

Direktor škole Slađan Cvetanović se preko našeg portala zahvaljuje ministru i ukazuje na značaj donacije za  sve stanovnike Kleničkog kraja.

– Svaki podsticaj je dobro došao u svrhu poboljšanja života mladih ovog kraja. Ova donacija ministarstva ima veliki značaj ne samo za  učenike, već za sve nas koji živimo ovde, rekao je direktor Cvetanović,.

Dodao je da će oprema biti montirana na sportskim terenima matične škole u selu  Klenike, koja nema fiskulturnu salu, dok će lopte biti podeljene područnim odeljenjima u Klinovcu, Trejaku, Spančevcu, Jablanici i Sejacu.

Osnovna škola “Bora Stanković” osnovana je pre više od 100 godina, ima pet područnih odeljenja, a nastavu trenutno pohađa 160 učenika u 15 odeljenja.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *