Maja i Kristina dobile poklone za vernost Bujanovačkim

Piše D. Stošić

Bujanovac, 31. decembar 2021. – Portal Bujanovačke uručio je u četvrtak nagrade za vernost Kristini Stanković i Maji Smiljković, dvema svojim čitateljkama sa najviše lajkova i otvaranja stranica.

Ovo priznanje naše sugrađanke dihika su jer su tokom cele godine najviše puta lajkovale Fejsbuk stranicu i tekstove našeg portala.

Dobitnice nagrade za vernost Bujanovačkim su Kristina N. Stanković iz Bujanovca i Maja Smiljković iz sela Žuželjica.

Obe naše dobitnice su najore bile u neverici, ali i prijatno iznenađene od strane, kako kažu, “najboljeg portala u regionu”.

– Zaista ste najbolji. Obaveštavate nas o svemu na objektivan i nepristrasan način, nastavite tako i želim da budetejl još bolji u 2022. godini, rekla je Kristina.

– Blagovremeno smo informisani, a vaša pomoć u rešavanju problema građana je neprocenjiva. Ostanite takvi-glavni  u gradu, dodaje Maja.

Nagrade je uručio Nikola Lazić, urednik portala Bujanovačke, koji se dobitnicama zahvalio na vernosti, a svim čitaocima na ukazanom poverenju.

– Bujanovačke postoje zbog svojih čitalaca i građana, jer sve što radimo, radimo u interesu javnosti, a ovo je jedan mali zna kpažnje za naše verne čitateljke. Žao nam je što ne možemo da nagradimo sve,  dodao je Lazić.

Naše dve verne čitateljke su dobile satove iz juvelirnice“Bujewelry” koja se nalazi u centru Bujanovca.

Obajve našeg portala na Fejsbuku imaju višemilionski doseg a 2021. godinu Bujanovačke završavaju sa preko 14.000 fanova.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *