Film Nečista krv prvi srpski film na Netflixu

Bujanovac, Vranje, 10. januar 2022. (Foto Vranjenews)- Film Nečista krv režisera Milutina Petrovića biće prvo filmsko ostvarenje na srpskom jeziku koje će se naći na najvećoj filmskoj platformi Netfliks, potvrdila je za portal Nova.rs glumica Anđela Jovanović, koja u filmu rađenom po scenariju Vojislava Nanovića tumači ulogu Tašane.

Kako je precizirala film će na Netliks platformi biti dostupan od 17. januara.

Vest je prethodno podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu, prenosi Vranjenews.

„Uskoro Nečista krv na Netflixu! Velika mi je čast što će naš voljeni film biti prvi film na srpskom jeziku koji će biti na najvećoj filmskoj platformi. Preponosna sam na ceo tim koji je vredno radio na ovako važnom projektu za našu kinematografiju. Velika stvar, bravo ljudi“, navela je Jovanović na svom Instagramu.

Film Nečista krv prati priču o Hadži Trifunu (Dragan Bjelogrlić) kao uglednom srpskom trgovcu koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom.

Dok Trifun priprema dva sina da ga naslede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi, nego i sama njegova porodica.

Glavne uloge u filmu osim Bjelogrlića tumače Anđela Jovanović, Katarina Radivojević, Feđa Štukan, Nela Mihailović i drugi.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *