fbpx

MUP Srbije: U Velikom Trnovcu zaplenjeno 300 kg marihuane (video)

Bujanovac, 27. januar 2022. Policija je u Velikom Trnovcu zaplenila  300 kilograma marihuane i uhapsila pet osoba zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Uhapšeni su E. N. (1972), M. A. (1987), F. L. (1993), B. S. (1982) i A. T. (1953).

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom pokušaja primopredaje marihuane, koju su transportovali kombijem na putu između Velikog Trnovca i sela Turija, a prilikom pretresa prostorija i vozila koje su koristili pronađeno je 87 paketa marihuane, pripremljene za dalju prodaju, navodi se u saopštenju.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

-Pripadnici Službe za borbu protiv droga su zaplenom 300 kilograma marihuane u Velikom Trnovcu i hapšenjem narko-dilera presekli još jedan lanac trgovine narkoticima. Ovom uspešnom akcijom zaplene droge u Velikom Trnovcu, srpska policija je, još jednom, pokazala da ne postoji ni jedno mesto, grad ili selo u Srbiji u kome se zakon ne primenjuje i ne sprovodi. Srpska policija je pokazala da zakon važi u svakom delu naše zemlje i da niko neće moći da naše zakone zaobiđe i izbegne – istakao je ovim povodom ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *