Pajaziti: Nagip i Ragmi se otimaju oko 2 miliona evra od Vlade Kosova

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 28. januar 2022.Šef bujanovačkog odbora Alternative za promene Arber Pajaziti optužio je predsednika opštine Nagipa Arifija i šefa Nacionalnog saveta Albanaca (NSA) Ragmija Mustafu da se „otimaju za 2 miliona evra“ pomoći koje je kosovska vlada spremila za Bujanovac. Na Pajazitijeve navode Mustafa odgovara: „Arbere, glup si“.  

-Predsednik opštine Bujanovac i predsednik NSA samo što ne razvaljuju vrata Vlade Kosova preko lobista oko pitanja kome će pripasti obećana suma pomoći od 2 miliona evra. Prvi se busa u prsa kako Opština ume bolje da „rasporedi” ova sredstva, dok je drugi „uveren” da je to stvar za Nacionalni savet – navodi Pajaziti.

On je ocenio da se na ovom marifetluku može videti kakve su namere i Arifija i Mustafe.

-Vlast se vrti oko novca, zar ne? – napisao je Pajaziti na Fejsbuku.

Ubrzo je usledio odgovor Mustafe i kontraoptužbe.

-Arbere, mnogo si promašio. Da li tvoja klika zna zašto više nisi član NSA? Kako si izdao albanske glasače? Jer si glup – poručio je on.

Pajaziti je uzvratio da neće da se spušta na Mustafin nivo, za koga, kako kaže, nije rekao ni da je lopov, ni  šizofren, ni korumpiran, niti je koristio druge epitete kojima bi mogao da ga opiše.

-Napisao sam “predsednik NSA”, zato budi strpljiv jer zastupaš nešto – naglasio je Pajaziti.

Vlada u Prištini predvidela je u budžetom za 2022. godinu 2 miliona evra pomoći za opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa, o čemu su Bujanovačke ranije pisale.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *