Pronađeno telo devojke u Južnoj Moravi

Bujanovac, 1. februar 2022. Telo Katarine P. iz Predejana, stradale u saobraćajnoj nesreći 29. januara, pronađeno je danas u Južnoj Moravi, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Vranju.

“Intezivnom potragom pripadnika MUP-a, ronilačke ekipe, dana 01.02.2022. godine  oko 13.00 časova u koritu reke Južna Morava u blizini mesta gde je pronađe prvo telo, pronađeno je i telo pok.  Katarine P. iz Predejana, učesnice saobraćajne nezgode koja se dogodila 29.01.2022.godine”, navode iz Tužilaštva.

Tužilaštvo je izdalo naredbu da se nad stradalom K.P. obavi obdukcija od strane Zavoda za sudsku medicinu u Nišu.

Tužilaštvo je zahtevalo i od Zdravstvenog centra u Vranju da se izjasne o opštem zdravstvenom stanju druge dve učesnice saobraćajne nezgode, kako bi se preduzele radnje na saslušanju istih.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 4 ujutru u subotu, u automobilu su bile četiri devojke starosti od 20 do 22 godine, sve iz Predejana.

Automobil se kretao iz pravca Vladičinog Hana magistralnim putem ka Predejanu, kada je prilikom izlaska iz tunela kod mesta Džep probio zaštitnu ogradu na mostu na Južnoj Moravi i sleteo u reku, sa visine od oko 20 metara.

Tom prilikom poginula je A. M. iz Predejana, K. P. je nestala u reci, dok su A. S. koja je upravljala vozilom i K. M. prošle sa povredama glave i ogrebotinama

One su van životne opasnosti su i zbrinute su u Zdravstvenom centru Vranje.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *