Meštanima Hilandarske kanalizacija ulazi u kuće, u Komunalcu čekaju na popravku pumpe

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 8. februar 2022. – Stanovnici Hilandarske ulice u Bujanovcu  dva meseca čekaju na popravku pumpe za bez koje im kanalizacija ulazi u kuće. Tehnički direktor JP “Komunalac” Semi Aliji kaže da drugog rešenja nema do čekanja na popravku baš tog modela pumpe.

Nekoliko domaćinstava u ovoj ulici muči muku sa kanalizacijom i za naš portal kažu da su se više puta obraćali nadležnima u javnom preduzeću, ali da se i nakon dva meseca problem ne rešava.

-Pumpa se popravlja mesecima i iz Komunalca ne preduzimaju ništa drugo. Sudopere su nam zapušene, a kako problem već dugo traje to će se desiti i sa kanalizacijom u kupatilu. Ako se uskoro ne reši, biće svašta – kaže meštanin Hilandarske.

Semija Aliji, tehnički direktor komunalnog preduzeća, kaže da su upoznati sa problemom, ali da drugog rešenja nema dok se pumpa ne popravi.

-Pumpe imamo, ali za taj potez nemamo odgovarajući model, pa je neophodno sačekati popravku. Čim bude dopremljena sa popravke, brzo će se montirati. Kada će to biti ne znam, jer komunikaciju sa serviserima ima generalni direktor preduzeća – kaže Aliji.

Ruždi Halili, direktor JP “Komunalac”, do objave teksta nije odgovorio na pitanja našeg portal.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *