Mladi fudbaleri BSK-a i Ropotova odigrali turnir u znak sećanja na Nemanju Menkovića

Bujanovac, 11. april 2022. – Na prvom Memorijalnom turniru „Nemanja Menković Dadža“, održanom u nedelju na gradskom stadionu u Bujanovcu,  utakmice mlađih kategorija domaćeg BSK-a i FK Ropotovo pratilo je oko 300 ljubitelja fudbala.

Memorijalni turnir je organizovan u znak sećanja na Bujanovčanina Nemanju Menkovića zvanog Dadža koji je prošle godine, u svojoj 34-oj godini, izgubio bitku sa koronom.

– Turnir će postati tradicionalan, organizovaće se svake godine kako bismo sačuvali sećanje i uspomenu na Nemanju – poručili su iz FK BSK, organizatora turnira.

Loše vreme i kiša nisu srečili organizatore i mlađe selekcije ovih klubova da odmere snage na terenu u čast Nemanje Menkovića.

Iako su mlađe selekcije bujanovačkog kluba u svim susretima odnele pobedu, rezultat je bio u drugom planu.

Ekipa BSK-a, generacija 2010 pobedila je vršnjake iz Ropotova na penale rezultatom 2:1, dok su godinu dana mladji fudbaleri BSK-a savladali goste u regularnom toku meča rezltatom 1:0.

Fudbaleri generacije 2012-2013 godište su serijom penala izvojevali pobedu rezultatom 2:0, a najmlađi učesnici turnira generacije 2014-2016 istim rezltatom pobedili ekipu iz Ropotova u regularnom toku utakmice.

Sva deca su dobila medalje, a pobedničke ekipe pehare.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *