Potvrđeno pisanje Bujanovačkih: Posao vozača u Opštini dobio Arifijev brat

Bujanovac, 18. april 2022. Posao vozača u Opštini Bujanovac dobio je rođak predsednika opštine Nagipa Arifija, a na mesto poreskog inspektora primljena je supruga odbornika Arifijeve Demokratske partije (DP), saznaju Bujanovačke od zaposlenih u Opštinskoj upravi, čime je potvrđeno pisanje našeg portala da su i ovi konkursi bili namešteni.

Međutim, na odluku načelnika Opštinske uprave Nasima Redžepija da supruga Arifijevog partijskog saborca odbornika Rahima Rahimija bude primljena za stalno kao poreski inspektor žalio se drugi kandidat za ovo mesto.

Konkurs za radno mesto vozača na neodređeno vreme je i zvanično završen prijemom Arifijevog brata.

Da je žalba stigla Bujanovačkim je potvrdio sam Redžepi.

-Doneo sam rešenje o izboru kandidata za mesto poreskog inspektora, na osnovu izveštaja komisije za sprovođenje konkursa, odnosno kandidat koji je imao više bodova je primljen. Međutim, drugi kandidat je podneo žalbu i videćemo šta će odlučiti drugostepeni organ – kaže Redžepi.

O žalbi će odlučivati žalbena komisija u roku od 15 dana, dodao je.

Bujanovačke su ranije pisale da su se na konkurs za vozača javila tri kandidata, a kako kaže Redžepi, dvojica nisu ispunjavala uslove pa je komisija odbacila njihove prijave.

U januaru je posao za stalno u Opštinskoj upravi takođe dobio član familije predsednika opštine, o čemu su Bujanovačke već pisale.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *