Deponija kod „crvenih“ zgrada, Komunalac sklonio kontejnere

Bujanovac, 5. maj 2022. Na ulazu u Bujanovac, kod „crvenih“ zgrada, stvara se deponija smeća zato što je JP „Komunalac“ sklonio jedini kontejner, a stanari nastavljaju da bacaju smeće na istom mestu.

Kako kažu meštani, u komunalnom preduzeću  im je rečeno da je uklanjanje kontejnera zahtevala Distribucija, zato što se nalazio tik pored trafo-stanice.

-Kontejner je navodno smetao radnicima distribucije kad bi imali neku intervenciju na trafo-stanici. Tako kažu u „Komunalcu“ – kaže jedan od stanara.

Po njegovim rečima, kontejner je uklonjen pre dve nedelje i od tada gomila smeća raste.

-Neki bacaju smeće kod Motela, a neki se preganjaju sa „Komunalcem“ pa nastavljaju da bacaju ovde i vidite na šta liči, deponija na deset metara od ulaza u zgrade – kaže stanar.

Pojedini su, kako kaže, iz protesta nosili kese sa smećem u upravnu zgradu komunalnog preduzeća koja se nalazi u neposrednoj blizini, ali direktora Ruždija Halilija nisu zatekli.

Na prizor kod najvećeg stambenog kompleksa u Bujanovcu Halili nije imao komentar i nije odgovorio na pitanje Bujanovačkih zašto je uklonjen kontejner i zašto se ništa ne preduzima.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *