Posao u Pošti Srbije samo „prema aktuelnim potrebama“

Bujanovac, 6. maj 2022. (Foto arhiva)– Prijave kandidata za posao u JP Pošta Srbije biće razmatrane prema aktuelnim potrebama za zapošljavanjem, saopštilo je ovo preduzeće koje je otvorilo posebnu stranicu za zapošljavanje na svom sajtu.

Pošta Srbije je 4. maja raspisala stalni javni konkurs za prijem vozača, dostavljača, poštara i šalterskih radnika.

Na linku http://konkurs.posta.rs/ stoje detaljna uputstva za slanje biografije svih zainteresovanih za rad u Pošti Srbije.

Klikom na prozor “kako se prijaviti” kandidat dobija informacije o dostavljanju svojih podataka, a za to mu stoje na raspolaganju dve opcije-popunjavanje elektronske prijave za posao na samom sajtu ili slanje podataka poštom na adresu JP “Pošta Srbije”, Takovska 2, 11120 Beograd, sa naznakom Funkcija upravljanja kadrovima.

Nakon što se prijavi u bazu potencijalnih kandidata biće kontaktiran od strane Službe za ljudske resurse kada se ukaže potreba za popunjavanjem određenog radnog mesta.

Provera kandidata, kako dalje stoji na stranici za zapošljavanje, podrazumeva njegovo psihološko testiranje i intervju sa psihologom radi procene sposobnosti, veština, znanja i motivacije za obavljanje poslova.

Podsećamo da bujanovačkoj pošti fale radnici što je potvrđeno početkom marta kada su poštari širom Srbije stupili u štrajk.

Iz Pošte Srbije je saopšteno da se konkurs otvara usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica te su i potrebe za radnicima evidentne.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *