Novac od tužbe protiv Kurira Recko uplatio za Vukanovo lečenje

Bujanovac, Vranje, 13. maj 2022. (foto Vranjenews) – Novac dobijen od tužbe lista Kurir, predesdnik FK Dinamo Dragan Antić Recko uplatio je za lečenje Vukana Stoiljkovića iz Vranja. Reč je o 160.964 dinara.

Vranjenews podseća da je presudom Višeg suda u Beogradu dokazano je daAntić nije nameštao utakmice, saopšteno je u februaru iz vranjskog kluba.

Iz Dinama su tada naveli da „samim tim tekst koji je objavljen u dnevnom listu Kurir ( 25. maja 2019. godine) nije istinit“.

„Tim tekstom Antiću i Dinamu načinjena je ogromna šteta. Pravda je stigla nakon dve pune godine, ali stres i neprijatnosti koje je doživeo Antić, ali i klub, su nenadoknadivi“, naveli su iz Dinama.

Bivši trener Dinama je odlučio da novac koji je sud dodelio na ime naknade štete i sudskih troškova preusmeri za lečenje Vukana Stoiljkovića.

Terapija Zolgensmom u Budimpešti košta 2,5 miliona evra, a porodici nedostaje još 500.000. Slobodan termin za prijem u bolnicu u Mađarskoj je 18. maj i ostatak je neophodno što pre prikupiti.

Zato pošaljite 1239 na 3030.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *