Dejan Dodić, trener KMF BSK: Hvala svima koji su verovali u nas (foto&video)

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 14. maj 2022. Futsaleri KMF BSK podigli su pehar šampiona Treće lige Istok u petak uveče u Bujanovcu na fešti kakva odavno nije viđena u Sportskoj hali „Mladost“.

Prvo mesto na tabeli i plasman u Drugu futsal ligu Bujanovčani su proslavili sa svojim navijačima, uz trubače, baklje i šampanjac.

Izabranici trenera Dejana Dodića su poslednjem meču sezone protiv niškog Akademca, koji nije imao rezultatski značaj, ostvarili pobedu (6:3), nakon čega je slavlje moglo da počne.

-Ovaj naš uspeh je uspeh svih ljudi dobre volje. Ovome su prethodila dugogodišnja odricanja igrača i mogu da kažem da smo ostvarili naš san. Dugujem zahvalnost našim prijateljima koji su verovali u nas, igračima i naravno Nenadu Trajkoviću – Cufi bez koga svega ovoga ne bilo. Hvala našoj publici koja nas je nosila kad je bilo teško. Ovo je uspeh svih građana Bujanovca koji vole sport – rekao je Bujanovačkim trener Dodić.

Poslednji meč u Trećoj ligi bio je i humanitarnog karaktera, kako su rekli u klubu, pa su svi prvotimci pre početka simbolično ostavili svoje priloge u kutiju namenjenu za pomoć malom Vukanu Stoiljkoviću iz Vranja.

BSK je tokom sezone pretrpeo samo jedan poraz, uz 13 pobeda i 6 remija, dokazavši time da je najbolji tim u ligi i da je istorijski uspeh – plasman u Drugu ligu – potpuno zaslužen.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *