Saša Arsić: Postavili smo Albance da čuvaju kutije na izborima u Trnovcu

Bujanovac, 26. maj 2022. – Ujedinjeni za pobedu Srbije imaće dva člana biračkog odbora na ponovljenim izborima u Velikom Trnovcu, a ova lista odlučila je da to budu Albanci, rekao je za Bujanovačke Saša Arsić, regionalni šef Narodne stranke koja je deo ove koalicije.

Prema njegovim rečima, posle kritike da nisu imali „čuvare kutija“ na prvi put ponovljenim izborima na glasačkom mestu broj 6 u OŠ „Muarem Kardiu“, doneta je odluka da 27. maja to budu Albanci jer, kako je naveo, „u Velikom Trnovcu smo imali glasove na parlamentarnim izborima i svakako imamo svoje simpatizere među Albancima“.

-Možda će nekima smetati, ali meni lično nije smetalo što su ispred liste Muftijin amanet u celoj bujanovačkoj opštini bili postavljeni članovi SNS, ili u prevodu bivši Vojini četnici. Smatramo da je dobro za sve građane Bujanovca da imamo što više poslanika, pa svu sreću u ostvarenju tog cilja želim i Šaipu Kamberiju i Nenadu Mitroviću. Smatramo važnim da svoje multietničko i multikulturno društvo, sa svim svojim manama i vrlinama, predstavimo u parlamentu, kaže Arsić.

U petak 27. maja 1.089 građana Velikog Trnovca glasaće po treći put u ovom izbornom ciklusu a Koalicija Albanaca doline bori se za jedan poslanički mandat.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *