TERMINE & KONTRATA PUNE

Per te gjithe te interesuarit per termine ne Ambasaden Gjermane ne Beograd dhe per kontrata pune ne Gjermani ne qytetin e Munihut kemi keto oferta

1. Kontrata pune ndihmes elektricist ( mundet edhe pa zanat) orari i plot i punes pushim vjetor i garantar dhe page te garantuar 14.50€ ora bruto.

2.Kontrata pune Shofer profesionist per Autobus.( vozitje te autobuseve urban ne qytetin e Munihut) me orar te plot te punes te gjitha kushtet e punes pushim te garantuar si dhe page ti sigurt 16.50€ ora, pas 6 mujorit te pare 17€ dhe pas 1 viti pune 18€ ora bruto.

3.kontrata pune per femra, mirmbajte te dhomave te hotelve( perfshihen rregullimi i shtreterve dhe pastrimi i dhomave) me rroge te garantuar 11.54€ ora dhe
Perkujdesje per pleq me rrog fikse neto 2100€.kontratat e punes per fillim jane nje vjeqare me pushim te garantuar dhe te gjitha kushtet tjera

Vec ketyre kryjem aplikimin per termine ne ambasad kompletimin e te gjithe dokumentacionit per termin,sigurojm vendbanimin ne Munchen, bejme per ju lajmrimin (AMELDUNG) ne komunen perkatse, caktojm terminin per hapjen e Llogaris bankare, jemi prane jush ne diten e pare te punes per te caktuar orarin e sakt te punes dhe me e rendesishmja kompletojm te gjithe dokumentacionin per vazhdimin e Vizes ne Gjermani deri ne paisjen me (Aufenthal). Te gjitha keto i kryen byroja e licencuar ne Munich te Gjermanis.

E juaja eshte te vendosni dhe puna jone eshte te jemi ne sherbimin tuaj

Per me shume info na kontaktoni ne wacap
+4915735530608
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *