Vranje: Pokušao da siluje maloletnu ćerku iz prvog braka svoje supruge

Bujanovac, Vranje, 18. juli 2022. (Foto ilustracija)- Muškarac iz Vitine (KiM) koji živi u Vranju sumnjiči se da je pokušao da siluje svoju maloletnu pastorku zbog čega je zadržan u policiji, prenosi portal VOM. Devojčica je u izjavi rekla da nije prvi put da očuh pokušava da je siluje i da je na druge načine zlostavljao.On se sumnjiči i da je napao svoju suprugu, majku devojčice.

Kako prenosi ovaj portal, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju muškarac sa Kosova i Metohije, iz mesta Vitina, koji živi u Vranju, zadrđan je u policiji pod sumnjom da je napao suprugu i pokušao da siluje njenu maloletnu kćer. Muškarcu je određeno zadržavanje zbog nasilja u porodici i nedozvoljenih polnih radnji.

Slučaj je policiji prijavila žena oko podneva u nedelju. Ona je navela da je njen nevenčani suprug u noći između subote i nedelje uznemiravao nju i njenu maloletnu ćerku iz prvog braka.

Ona je ispričala policiji da je muškarac prvo napao nju, a zatim pokušao da skine donji veš njenoj maloletnoj ćerki. Policija je brzo intervenisala, obavljeni su svi razgovori i uključnе sve nadležne službe.

Preduzete su sve mere kako bi se ovaj slučaj rešio, a policija je privela nasilnika koji je u tom trenutku bio u alkoholisanom stanju.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *