Opština zvanično traži parking od škole „Sveti Sava“

Piše: N. Stevanović

 

Bujanovac, 29. jul 2022. Savet za bezbednost i prevenciju kriminala Opštine Bujanovac zatražio je u petak od Srednje škole „Sveti Sava“ da dozvoli parkiranje u dvorištu škole svim građanima tokom avgusta.

Identična inicijativa pokrenuta je od strane Opštine i 2018. godine, ali je direktorka škole Biserka Jović tada oštro odbacila ideju rekavši da o tome nema pregovora, jer „školsko dvorište ne može da bude parking“.

Da li je došlo do promene stava Bujanovačke će pisati narednih dana.

Savet kojim predsedava predsednik bujanovačke Skupštine imao je zahtev i za načelnika Policijske stanice Bujanovac Gorana Savića.

„Na sednici je bilo reči o regulisanju saobraćaja tokom letnje sezone, a tim povodom je od načelnika policijske stanice u Bujanovcu zatražen povećana pažnja policije prilikom regulisanja saobraćaja zbog zastoja u centru grada i Kosovskoj ulici“, naveo je Ramadani.

Savet je razmatrao i zaštitne mere protiv kovida, s obzirom da je direktorka Doma zdravlja dr Daliborka Pavlović istakla da je primetan porast  broja pozitivnih tokom jula meseca.

„Od građana tražimo dodatnu pažnju i brigu po pitanju očuvanja zdravlja i da se pridržavaju pravila“, dodaje Ramadani.




One thought on “Opština zvanično traži parking od škole „Sveti Sava“

  1. Emilio

    Nek trazi parking u SSS Sezai Suroi. Ima mesta za sve, uz to tu je i nocni klub sa igracicama odmah preko puta skole na samo 5 metara. Mislim da je problem resen.

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *