Hapšenja zbog lekarskih uverenja izdavana Bujanovčanima i Preševljanima

Bujanovac, 18. avgust 2022. Odgovorno lice jedne auto-škole u Preševu N.M. (1964)  i zaposleni u Domu zdravlja Šilovo S. S. (1967), D. J. (1959) i S. P. (1987), uhapšeni su zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja tako što su Preševljanima i Bujanovčanima  pribavljali lekarska uverenja bez pregleda.

Protiv još dve osobe će biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Kako se sumnja, N. M. je, tokom 2020. i 2021. godine, predao 20 ličnih karata, od osoba sa teritorije Preševa i Bujanovca, osumnjičenom S. S., koji je, bez njihovog prisustva, a uz pomoć D. J., S. P. i još dvoje osumnjičenih, izdavao lekarska uverenja  o zdravstvenoj sposobnosti za upravljanje motornim vozilom, a koja su korišćena za polaganje vozačkih ispita i produženje vozačkih dozvola, saopšteno je iz MUP.

Osumnjičenima N. M. i S. S. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu, dok će D. J. i S. P., uz izveštaj o hapšenju biti sprovedeni tužilaštvu.
One thought on “Hapšenja zbog lekarskih uverenja izdavana Bujanovčanima i Preševljanima

  1. Boban

    Hapsenje mora da pocne od glave, a to su Peric direktor, zamenik Dejan jocic kum od direktora, sreten tehnicar, i mozak opereacije sasa milosevic i slavce iz vranje

    Reply

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *