fbpx

Vojska: Stanje u KZB kod Bujanovca na zahtevanom nivou (foto)

Bujanovac, 22. avgust 2022. (foto MO) – Stanje u Kopnenoj zoni bezbednosti kod Bujanovca, na administarstivnoj liniji sa Kosovom i Metohijom je na zahtevanom nivou, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Pripadnike Vojske Srbije koji svoje zadatke izvršavaju u zoni odgovornosti baze „Dobrosin“ i posednutog objekta „Tašlak“ kod Bujanovca obišao je pomoćnik komandanta Kopnene vojske za operacije pukovnik Dejan Petković.

“Tokom obilaska, pukovnik Petković se uverio da je stanje na ovim objektima na zahtevanom nivou i da su pripadnici Kopnene vojske, spremni, motivisani i potpuno obučeni za sprečavanje nelegalnih prelazaka administrativne linije i kontrolu Kopnene zone bezbednosti, kako bi se osiguralo mirno i bezbedno okruženje za sve građane u ovom delu Republike Srbije”, navodi se u saopštenju.

U cilju kontinuiranog praćenja aktivnosti u Kopnenoj zoni bezbednosti, najodgovornije starešine Generalštaba Vojske Srbije i Kopnene vojske redovno obilaze jedinice Vojske Srbije koje su angažovane na realizaciji zadataka duž administrativne linije sa Kosovom i Metohijom.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.