Zbog radova negoduju vlasnici radnji u Stepe Stepanovića, traže da im Opština nadoknadi gubitke

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 14. septembar 2022. Vlasnici desetak lokala u Ulici Stepe Stepanovića negoduju već od samog početka radova na rekonstrukciji ove ulice u centru Bujanovca i poručuju da bi Opština trebalo da im nadoknadi što će zbog radova opasti promet u radnjama.

-Kako su ovi iz Opštine mislili da mi radimo kad raskopaju sve i krenu radovi? Jesu li planirali da nam se nekako oduže? – pita jedan od privatnika.

Radovi su počeli u sredu, čak i ranije nego što je načelnica opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj Fazila Azemović najavila juče preko našeg portala.

Počinje rekonstrukcija više ulica u Bujanovcu

Ona je tom prilikom rekla da očekuje otpor građana i ponudila razumevanje, ali o nekakvoj naknadi nije bilo govora.

-Sada će najgore biti radnjama i građanima koji tu žive i mi to razumemo. Očekujemo otpor, kao što ga je bilo kada je rekonstruisana i glavna ulica, a sada je sve u redu. Mi moramo da završimo taj projekat – rekla je Azemović, očigledno svesna da neće svi biti zadovoljni.

Ranije danas Bujanovačke su pisale o meštanima ove ulice koji najavljuju i blokadu radova, ako se pre asfaltiranja ne reguliše kanalizaciona mreža.

Žitelji Stepe Stepanovića prete blokadom radova u ovoj ulici, traže da im se resi problem kanalizacije

Inače, rekonstrukcija jedne od prometnijih ulica u gradu obaviće se u dve faze, a u prvoj će se raditi do polovine saobraćajnice.

Rok za završetak radova je 60 radnih dana.

 

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *