Dečija nedelja u Bujanovcu: Poseta biblioteci, druženje sa starijim drugarima

Bujanovac, 5. oktobar 2022. – Mališani iz vrtića „Naša radost“ i odeljenja ove ustanove u školi “Naim Frašeri” u Bujanovcu drugog dana obeležavanja Dečije nedelje posetili su sa svojim vaspitačicama gradsku biblioteku “14. novembar”, dok su predškolci dečijeg vrtića pri bujanovačkoj OŠ “Branko Radičević” učili o prijateljstvu i solidarnosti od svojih starijih drugara iz škole.

Pod sloganom “Šta detetu treba da raste do neba”, bujanovački predškolci iz centralnog vrtića i njihovi drugari iz odeljenja “Naim Frašeri” upoznali su svet knjiga u dečijem kutku gradske biblioteke.

Predškolci dečijeg vrtića pri OŠ “Branko Radičević” ugostili su učenike viših razreda bujanovačke škole, družili se sa njima i razmenili poklone u znak prijateljstva i solidarnosti.

Programom manifestacije, koja će trajati do 7.oktobra, za danas je predviđena i poseta predsedniku opštine Bujanovac Nagipu Arifiju.

Dečija nedelja kao najveća manifestacija za decu počela je u ponedeljak u svim bujanovačkim vrtićima edukativnim sadržajem i aktivnostima.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *