Sokak u Petra Drapšina ostaje bez novog asfalta

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 10. oktobar 2022. Ulica Petra Drapšina će biti rekonstruisana ove godine, ali ne i bočna uličica pod istim nazivom, jer u budžetu Opštine Bujanovac za to nema novca u ovogodišnjem budžetu, potvrđeno je našem portalu u Opštinskoj upravi.

Meštani sokaka, koji je u izuzetno lošem stanju, negoduju što neće dobiti  novi asfalt, a načelnica opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj najavljuje Fazila Azemović poručuje da će u narednom periodu „biti sagledani“.

-Znamo da je taj deo ulice u lošem stanju, ali zbog finansijskog okvira rekonstrukcije ulica u celom gradu nismo u mogućnosti da realizujemo radove i u tom delu ove godine – kaže Azemović.

Bujanovačke su ranije javile da je počela rekonstrukcija glavnog pravca Petra Drapšina u dužini nešto manjoj od 200 metara.

Počeli radovi i u Petra Drapšina

-Mnogo će otići za rekonstrukciju Vojvode Stepe, Petra Drapšina i ostalih ulica,  za te namene više nema sredstava u ovogodišnjem budžetu, tako da mora da se sačeka naredni – kaže Azemović.

Dodala je da zna da građani ovakvim odgovorom neće biti zadovoljni.

-Ali, to je je tako. Ja mogu da kažem da neće biti zaboravljeni i da će se u narednom periodu sigurno raditi i deo ulice u kojem žive – naglasila je načelnica.

Pored ove ulice, u toku je i rekonstrukcija Vojvode Stepe Stepanovića, a planirani su radovi u još nekoliko manjih gradskih ulica.

Opština: Nema razloga za blokadu, rešićemo kanalizaciju u Stepe Stepanovića

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *