Ogroman kontejner na trotoaru kod sportske hale izazvao smeh kod naših čitalaca, ali i ćutanje u Komunalcu

Piše: D. Stošić

Bujanovac, 10. novembar 2022. – Veliki kontejner za smeće koji je u sredu uveče bio postavljen na sred trotoara preko puta sportske hale u Bujanovcu, kako javljaju čitaoci, sklonjen je. U JP “Komunalac” nismo uspeli da saznamo zašto je kontejner postavljen na prostoru rezervisanom za pešake.

Na pregršt divljih mini deponija i razbacanog smeća građani su navikli, ali sliku kontejnera na sred trotoara Bujnaovčani do sada nisu imali prilike da vide.

Grad apsurda

Od nadležnih iz komunalnog preduzeća pokušali smo da dobijemo odgovore povodom ove nesvakidašnje situacije, ali do objave teksta generalni direktor Ruždi Halili nije odgovorio.

Na ćutanje smo naišli i kod tehničkog direktora Semi Alijia.

U sredu objavljena fotografija na  FB stranici portala Bujanovačke izazvala je duhovite komentare naših  čitalaca.

– Baš je lepo, stilski postavljen. Po poslednjim modnim standardima. Kad imamo trg i pojilice za stoku, što ne bi mogao i kontejner – komentarisao je jedan čitalacna Fejsbuk stranici Bujanovačkih.

– Da iz kafića imaju dobar pogled, da imaju u šta da gledaju – nadovezuje se drugi.

Među komentarima je bilo i onih koji su apsurdu situaciju onemogućavanja prolaza trotoarom poistovetili sa filmom reditelja Emira Kusturice ,“Crna mačka, beli mačor”.

 “Ovo je čudo neviđeno”, “Bolje i ovo nego smeće na sve strane”, “Balkan” samo su neki od komentara čitaoca.

Staza za pešake vodila je pravo u kontejner, doduše prazan, pa su oni koji su se sinoć tuda kretali morali da ga zaobiđu.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *