Pucnjava u Breznici kod Bujanovca, hapšenja na Kosovu zbog pokušaja ubistva

Bujanovac, 16. novembar 2022. Kosovska policija uhapsila je devet osoba koje se dovode u vezu sa pokušajem ubistva u dvorištu kazina kod sela Breznica u opštini Bujanovac.

Iz kosovske policije saopšteno je  u utorak da su u ranim jutarnjim časova dobili informaciju da je u dvorištu kazina, Albanac sa Kosova, povređen vatrenim oružje od strane člana porodice, prenosi portal Reporteri.

„Regionalna policijska uprava Gnjilane, Policijska stanica Kamenica je u ranim jutarnjim časovima dobila informaciju da je u ataru sela Breznica van teritorije Republike Kosovo, u dvorištu kazina, vatrenim oružjem povređen Albanac državljanin Kosova. Policijske jedinice su po dobijanju obaveštenja preduzele sve policijske akcije i uspele da lociraju i uhapse na Kosovu devet osumnjičenih građana Kosova za koje se sumnja da su umešani u taj incident“, navodi se u saopštenju policije.

Ranjenom je ukazana pomoć u Urgentnom odeljenju Regionalne bolnice Gnjilane, a prema rečima lekara nije životno ugrožen.

„Regionalna istražna jedinica u punoj koordinaciji sa tužiocem istražuje okolnosti incidenta. Slučaj je okarakterisan kao ubistvo u pokušaju“, navodi se u saopštenju Policije.

Nakon što je policija u februaru prošle godine zatvorila više kockarnica u Karačevu kod Kamenice, Albanci sa Kosova prelaze administrativnu liniju i dolaze na teritoriju opštine Bujanovac zbog kockanja.

Bujanovačke otkrivaju detalje pljačke kockarnice u Breznici




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *