Ljiljance mesec dana u mraku, nadležni kažu da nisu obavešteni, ali da će rešiti problem

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 4. januar 2023. Selo Ljiljance nema ulično svetlo gotovo mesec dana, javljaju meštani koji zahtevaju od predsednika Mesne zajednice i nadležnih u Opštini da reaguju. Bujanovačkim je u Opštinskoj upravi rečeno da će ekipa već danas izaći na teren.

Na pitanje zašto je selo danima u mraku i da li je nešto preduzeo predsednik MZ Ljiljance Slavoljub Ristić kaže da se obratio nadležnima u Opštinskoj upravi.

-Zvao sam i tražio da neko dođe da to sredi, ali sam samo dobijao obećanja, te danas će, te sutra, i to se još uvek nije desilo – kaže on.

Fazila Azemović, načelnica opštinskog Odeljenja za investicije i razvoj, u čijoj nadležnosti je javna rasveta, kaže da nije upoznata sa problemom u selu Ljiljance, jer nije stigao zvanični zahtev od predsednika Mesne zajednice.

-Odeljenje za investicije nije dobilo zvanični zahtev od predsednika Mesne zajednice, ali ekipa će već danas izaći na teren i proveriti o čemu se radi. Ne možemo znati u čemu je problem dok ne proverimo. Ako je kvar mehaničke prirode, odnosno ako je došlo do nekog spoja, problem će biti rešen već danas – kaže Azemović za naš portal.

Naglasila je da u mnogim mesnim zajednicama postoje problemi i da ekipe na dnevnom nivou izlaze na teren i otklanjaju kvarove.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *