Početak rekonstrukcije Škole „Sveti Sava“ ni na vidiku

Bujanovac, 31. januar 2023. (Foto arhiva) – Početak rekonstrukcije škole „Sveti Sava“ još uvek ni na vidiku, čeka se odluka Rebubličke komisije za zaštitu prava ponuđača. Prema rečima nadležnih, sada više ništa nije u rukama lokalne samouprave u Bujanovcu.

-Mi smo poslali Rebubličkoj komisiji za zaštitu prava ponuđača rešenje u kojem stoji da smo odbili žalbu jednog od ponuđača i trenutno spremamo ostalu dokumentaciju koju bi trebalo do petka da pošaljemo, tako da više ništa ne zavisi od nas već od Rebubličke komisije – kaže za naš portal šef javne nabavke Abedin Raćipi.

„Vijator“ dobio posao rekonstrukcije „Svetog Save“, ali će radovi kasniti zbog žalbe firme iz Valjeva

Podsetimo, na tender za izvođača radova javile su se dve firme, kompanija „Vijator“ iz Preševa i PZP Valjevo. Prvobitno je posao rekonstrukcije bujanovačke škole „Sveti Sava“, vredan oko 240 miliona dinara, dobila kompanija „Vijator“, ali je početak rekonstrukcije odložen zbog žalbe drugog ponuđača, Preduzeća za puteve Valjevo, o čemu su Bujanovačke ranije pisale.

–Imamo rok od 5 dana da odgovorimo na žalbu, i od PZP Valjevo zavisi da li će prihvatiti naš odgovor. Ako prihvate u redu, ako ne prihvate onda celu dokumentaciju šaljemo Republičkoj komisiji za zaštitu prava ponuđača – kazao je tada Raćipi.

Očigledno je da PZP Valjevo nije prihvatilo odgovor na žalbu, tako da je sada sve u rukama Rebubličke komisije za zaštitu prava ponuđača koja treba da donese odluku.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *