Narodni poslanik Miroslav Aleksić u subotu u Bujanovcu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 1. februar 2023. Potpredsednik opozicione Narodne stranke (NS) i narodni poslanik Miroslav Aleksić posetiće u subotu (4. februar) Bujanovac i govoriti na tribini o problemima poljoprivrednika u Srbiji i Bujanovcu, kao i o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji.

Aleksić je i predsednik Izvršnog odbora stranke, koji će održati sednicu u Bujanovcu.

“Narodna stranka je mišljenja da narodni poslanici u Skupštini Srbije koji su izabrani od strane naroda treba da saslušaju i rešavaju probleme naroda Srbije. Moraju da obiđu svako mesto u Srbiji gde će se upoznati sa problemima koje ima lokalno stanovništvo i te probleme iznositi i rešavati u Skupštini Srbije koje je najmerodavnije mesto da te probleme reši”, saopšteno je iz bujanovačkog odbora stranke, koji vodi Saša Arsić.

Miroslav Aleksić građanima Bujanovca: Ne dozvolite da vas kupe za litar zejtina

Iz lokalnog odbora su poručili da su izabrali da idu među narod i da u direktnom razgovoru sa građanima opštine Bujanovac čuju njihove  probleme koji će preko njihovih poslanika doći do Skupštine.

“Ne treba na Pinku i u Informeru da pričamo kako je sve bajno i sjajno, a narod u Srbiji svakim danom živi sve gore i gore”, navodi se u saopštenju.

Sednica Izvršnog odbora stranke Vuka Jeremića će biti održana u 12 sati u maloj sali Doma kulture, a tribina na kojoj će govoriti Aleksić zakazana je za 14 časova na istom mestu.

Narodnjaci će potom posetiti farmu Milorada Nedeljkovića u selu Ljiljance, navodi se u agendi.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *