Direktor Komunalca odgovara Ljubisavljeviću: Zovemo policiju u slučaju pokušaja blokade preduzeća

Piše: I. Jovanović

Bujanovac, 23. februar 2023. Nakon što su meštani Rakovca najavili blokadu JP Komunalac i Opštine Bujanovac zbog lošeg vodosnabdevanja u selu, direktor komunalnog preduzeća Ruždi Halili odgovario je da „neće niko ništa da blokira“, a ako se to desi pozvaće policiju, pa će svi biti kažnjeni.

Po rečima Halilija nema razloga za blokadu, jer je problem sa vodosnabdevanjem u delu prema Srpskoj kući rešen pre dva dana.

-Problem sa vodom je rešen prekjuče, taj cevovod što ide prema Srpskoj kući, ta pumpa je radila non-stop zato što je bila havarija i vukla vodu, sad je taj problem rešen – rekao je danas za naš portal Halili.

Da situacija na terenu nije baš takva potvrdio je juče Dejan Ljubisavljević, potpredsednik Mesne zajednice Rakovac, koji je u sredu preko našeg portala poručio nadležnima u bujanovačkom JP „Komunalac“ da su Rakovčani spremni za blokadu Opštine i komunalnog preduzeća ukoliko se uskoro vodosnabdevanje ne normalizuje.

Ljubisavljević: Blokiraćemo Komunalac i Opštinu ako Rakovac ne dobije vodu

-Krajnje je vreme da se direktor JP „Komunalac“ Ruždi Halili pozabavi problemom vodosnabdevanja u Rakovcu. Sa prvim lepšim vremenom, vode je sve manje. Već i sad, preko dana, ljudi na višim spratovima nemaju ni kapi vode. Pitamo se šta očekivati tokom letnjih meseci, ako sada u februaru nemamo vodu – poručio je Ljubisavljević.

Više puta su, kako kaže, nadležni obećavali da će problem rešiti, ali više se ne veruje njihovim obećanjima.




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *