Vučić dolazi u Bujanovac

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 7. mart 2023. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće Bujanovac i Vranje u subotu (11. mart), nezvanično saznaju Bujanovačke od izvora bliskih Opštinskom odboru Srpske napredne stranke (SNS) u Bujanovcu. Šef bujanovačkih naprednjaka Nenad Mitrović u ponedeljak nije mogao da potvrdi, ali nije ni demantovao ovu informaciju.

Kako saznajemo, Vučić će u subotu najpre posetiti Vranje, potom dolazi u Bujanovac, a očekuje se da će otići i u selo Rakovac.

Bujanovački naprednjaci su u ponedeljak uveče održali sednicu opštinskog odbora na kojoj su razmatrana „organizaciona pitanja“, naveli su iz stranke, ali još uvek nema zvanične potvrde Vučićeve posete.

Predsednik Srbije je Bujanovac posetio pre četiri godine, u februaru 2019. godine, u okviru predizborne kampanje „Budućnost Srbije“. Tada je najavio da će država nastojati da pronađe investitora za bujanovačku Gumplastiku, ulaganja u Bujanovačku Banju i ponovno pokretanje klanice Jugokop. Međutim, ništa od toga se nije desilo.

Vučić obećao pokretanje Jugokopa i GMP, Banja prioritet (Foto i video)

Rekao je i da će pokušati da ubedi nekog investitora da otvori malu fabriku u Bujanovcu.

Sa predstavnicima Srba je pred kamerama razgovarao u kafiću u centru grada.

Nakon toga,  u opštini Bujanovac je boravio i 2021. godine na proslavi 950 godina manastira Sveti Prohor Pčinjski.

Vučić u manastiru Prohor Pčinjski: Da vam obezbedimo opstanak u Bujanovcu, da pokrenemo Gumoplastiku i Bujanovačku Banju

 

 

 




One thought on “Vučić dolazi u Bujanovac

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *