Prezentacija takmičenja za najbolje inovacije, poziv Bujanovčanima

Bujanovac, 8. april 2023. Romski humanitarni centar poziva preduzetnike, poljoprivrednike, privrednike, srednjoškolske ustanove i pojedince iz opštine Bujanovac i  susednih opština na informativni sastanak  o takmičenju za najbolje tehnološke inovacije koje organizuje Ministarstvo nauke.

Informativni dan će biti održan u sali bujanovačke skupštine  u sredu (12. april) od 12 časova.

“Zbog ograničenog broja mesta, obavezno je prijavljivanje najkasnije do 11. aprila do 16 časova, koje se vrši preko Romskog humanitarnog centra – RHC Bujanovac putem maila: rhc_bujanovac@yahoo.com ili telefona: 062 711 883”, navode iz RHC.

Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju  održava se već 19 godina, a ove godine Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija raspisalo je takmičenje za Realizovane inovacije i Inovativno selo. Cilj takmičenja je da se promoviše preduzetnički način razmišljanja  i ponašanja tako što učesnicima daje edukativnu i finansijsku podršku koja ove godine iznosi 5 miliona dinara za sve inovativne projekte.

Takmičenje je otvoreno do 5. maja.

“Ne propustite priliku da čujete šta sve može biti inovativno u Vašem svakodnevnom životu i radu. Možda će baš Vaša ideja biti nagrađena i služiti kao primer drugima da olakšaju svakodnevne poslove”, navode iz RHC.

 




Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *