fbpx

Firme iz Samoljice i Preševa dobile posao popravke fontana na trgu u Bujanovcu

Piše: N. Stevanović

Bujanovac, 12. april 2023. Posao popravke i rekonstrukcije fontana na glavnom trgu u Bujanovcu JP Komunalac poverio je firmama Burimi Driling iz Samoljice i Saba Belča iz Preševa, čija zajednička ponuda je iznosila 4,08 miliona. Drugi ponuđač na tenderu bila je firma Vodoing gradnja iz Čačka koja je ponudila da fontane popravi za 4,4 miliona dinara.

U planu je kompletna rekonstrukcija fontana, sudeći po odluci o dodeli ugovora objavljenoj na Portalu javnih nabavki.

Centar Bujanovca pretvara se u buvljak, fontana kao tezga

Predviđena je ugradnja opreme za filtriranje vode, hidraulička instalacija, elektro instalacija, rasveta bazena, održavanje kvaliteta bazenske vode.

Komunalcu stigle dve ponude za popravku fontana na trgu, planirana 4 miliona

Odluka nadležne komisije JP Komunalac nije konačna, jer firma čija ponuda nije prihvaćena ima rok od deset dana za žalbu. Ukoliko do isteka roka ne bude žalbe ugovor može biti potpisan, što znači i početak radova na popravci fontana koje ne rade već sedam godina, o čemu su Bujanovačke više puta pisale.

-Ako sve bude u redu, potrudićemo se da za Dan Evrope, 9. maja, to sve bude gotovo, ali ne zavisi sve samo od nas, procedura je u pitanju, videćemo ko će se javiti na tender, da li će biti nekih žalbi i slično, jer bi to dodatno odložilo početak rekonstrukcije – obećao je direktor Komunalca Ruždi Halili početkom marta

 

 
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *